Et enstemmig styre har tilsatt Knut Hatlen (58) som ny daglig leder i HAF IKS. Hatlen tar over etter Geir Nerdal, som etter 24 år i selskapet går av med pensjon 1. oktober.

 

Knut Hatlen har mangeårig erfaring med ledelse, drift og økonomistyring fra industrien, og kommer nærmest fra stillingen som administrerende direktør på Grotnes Steel AS.  I Miras-konsernet har han arbeidet som leder og daglig leder siden 2003.

 

Hatlen har teknisk utdannelse og har i tillegg til ledelseserfaringen stor erfaring med oppbygging og drift av kvalitet- og HMS-systemer, og med et stort engasjement for miljø- og sikkerhetsarbeid.

 

– Dette er en av de mest interessante lederstillingene på Helgeland, slik jeg ser det, og en viktig samfunnsrolle. Det er en stor utfordring i å være med på å ta fram gode, kostnadseffektive, løsninger for både miljø og innbyggere, sier Knut Hatlen.

 

– Jeg er meget glad for at vi har klart å få Knut Hatlen med på laget. Vi får inn en person med tung ledererfaring og som vil være tett på utvikling, drift og gjennomføring. Han har over år levert gode resultater, er opptatt å se muligheter, og vil være en aktiv pådriver for det grønne skiftet der HAF kan påvirke det, sier Eigil Dåbakk, styreleder i HAF IKS