KUNDESENTER: E-post  751 98 200

ÅPNINGSTID KUNDESENTER I DAG:  
08:00 – 15:30

Strandrydding

Strandrydding er en nasjonal dugnad i regi av Hold Norge Rent der flere tusen frivillige rydder sine lokale strender frie for avfall gjennom året med mål om et søppelfritt Norge. Hold Norge Rent har arrangert Strandryddedagen siden 2011, og miljøbegivenheten har vokst hvert år siden. Vi ønsker nå at dette heretter skal være en nasjonal dugnad som pågår hele året. Strandryddedagen vil være en del av dette, men vi oppfordrer nå til at det ryddes strender i våre kommuner gjennom hele året. 

Gjennom prosjektet Rent Hav Helgeland leverer vi ut gratis ryddeutstyr og henter eierløst marint avfall gratis hele året, så lenge ryddeveilederen følges. Det samme gjelder ved levering til en av våre sju strandryddecontainere. Se hvor disse er utplassert på www.ryddenorge.no

 

 

Bli med

Ønsker du å rydde? Hold Norge Rent oppfordrer til rydding hele året, og sommerferien er en perfekt anledning. Følg vår ryddeveileder over.

Registreringsskjema for funn

Hvem kan delta?

Alle kan bidra, og vi inviterer familier, venner, kollegaer, nabolag, idrettslag, velforeninger, dykkerklubber, bedrifter, barnehager, skoler, speidere, miljøorganisasjoner, friluftslivet, fiskere m.fl. til å delta.

HAF - Helgeland Avfallsforedling IKS

Post: Postboks 1295
Besøk: Nordre Gate 21 8622 Mo i Rana
Kontakt: 751 982 00   haf@haf.no

       ISO 14001-sertifisert​