Vi i HAF ønsker å være vårt samfunnsansvar bevisst, og følger derfor de generelle rådene fra Folkehelseinstituttet rundt Coronaviruset. Vi ønsker å bidra til å holde både ansatte og innbyggerne friske, og for å unngå spredning av Coronaviruset gjør vi følgende tiltak:
 
➡️Vi vil fra og med i morgen, fredag 13. mars stenge alle våre gjenbruksstasjoner, også vår Mobile Gjenbruksstasjon, til og med lørdag 11. april i denne omgang. Avfallet i dunkene hjemme hentes som normalt inntil videre. Våre Returpunkter for glass & metall emballasje, Papp, og Fretex/ tekstiler vil fortsatt være tilgjengelige.
Om det er et stort behov for å rydde og kaste andre ting, tilbyr blant andre vårt datterselskap Retura HAF leie av containere.
 
➡️ For å beskytte sjåførene våre; pass på at avfallet ditt ligger i dunkene i poser med dobbel knute, og ikke havner på utsiden – lokket må være på. Tørk gjerne av håndtaket om mulig.
 
➡️ Vi stenger våre kundemottak for besøk, og ber om at publikum sender oss e-post, bruker Facebook eller ringer, dersom en ønsker å komme i kontakt med oss.
 
➡️ Vi avlyser alle skolebesøk og omvisninger inntil videre.